Poortier events

Over ons

Beste bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in onze feesten en evenementen en bedankt dat u een bezoek brengt aan onze site.

Wij proberen deze voor u zo up to date te houden en op deze pagina willen wij ons even aan u voorstellen;

Wie zijn wij,

Mijn naam is Sandy, ik organiseer al meer dan 5 jaar deze gezellige feesten samen met mijn vader en doe dit met veel passie en plezier. Muziek zit mij al mijn hele leven in mijn bloed. Dit waarschijnlijk van huis uit meegekregen omdat mijn vader een echte muziek liefhebber is. Daarnaast ben ik iemand die graag ondernemend is, een organisatrice in hart en nieren en vind het super om mijn eigen feesten te organiseren en zo mensen een fijne, leuke en gezellige avond te bezorgen.

Gert is mijn vader en samen met hem organiseer ik dus het leukste feest namelijk:
Back in Time, 60s, 70’s, 80’s and soul

Gert is de DJ en muziek is zijn grote liefde en passie. Vooral muziek uit de jaren 60 tot en met 80 en soul muziek maken hem helemaal vrolijk en blij. Al jaren is hij muziek aan het mixen. Eerst gewoon voor zichzelf en familiefeesten, nu vooral voor de grotere feesten waaronder dus ons eigen feest Back in Time, 60s, 70’s, 80’s and soul

Nu is het zo dat het hele gezin betrokken is bij de organisatie en het goed tot stand brengen van het feest.

Op het eerste feest 2014  kwamen er al meer dan 170 bezoekers. Inmiddels komen er al tussen de 300 tot ruim 400 bezoekers per feest. Ondanks de groei van het feest zijn we gezellig en persoonlijk gebleven. In november 2017 zijn we gestart met live muziek er komen regelmatig verschillende artiesten optreden.

Het idee is ontstaan vanwege het feit dat voor de doelgroep 40+ niet veel te doen is in Tilburg en omstreken.. Sinds augustus 2018 zijn wij ook gestart met soulfeesten bij cafe Dongewijk.

We doen het puur omdat we het organiseren en de muziek erg leuk vinden. Maar ook om bezoekers een leuke avond te bezorgen. 

We proberen de prijs altijd zo laag mogelijk te houden omdat we vinden dat iedereen de kans moet krijgen om een gezellig avondje uit te gaan.

Heeft u nog een op of aanmerking dan horen wij dat graag. Dit kunt u doen via mail, op deze website in ons gastenboek of op onze facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/sandy.backintime

Op onze facebookpagina kunt u ook alle nieuwtjes vinden en de foto’s van de voorgaande feesten.

Graag zien wij u weer terug op ons volgende feest!

Groetjes,

Sandy en gert

Translate »