Poortier events

Gastenboek

Graag ontvangen wij reacties, zodat wij het Back in Time team het nog gezelliger kunnen maken en om anderen te overtuigen om ook een keer gezellig te komen meefeesten.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.24.100 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Thea Valenteyn Thea Valenteyn uit Breda schreef op 21 februari 2019 om 12:54:
Altijd weer een feest om te komen er hangt een gezellige sfeer en ook de organisatie is Top
Hans Hans uit Alphen schreef op 9 april 2018 om 22:36:
veel beter dan ik had vooraf had verwacht, Perfecte sfeer en zeker een aanrader voor iedereen die van muziek houdt en een gezellig avondje uit wil hebben.
Bjorn Gorlitz Bjorn Gorlitz uit Venlo schreef op 8 april 2018 om 14:43:
Leuk feest met veel gezelligheid en heerlijke muziek. Zeker voor herhaling vatbaar.
Walter Verhoof Walter Verhoof uit Tilburg schreef op 21 maart 2017 om 18:38:
E.e.a. gezelligheid ben zeer positief vooral de organisatoren die iedere keer weer voor uitdagingen staan om er een leuk happening van te maken. voorkeur gaat voor mij wel voor de Moerse Hoeve maar wil niet zeggen dat het op andere locatie T-Kwadraat geen gezelligheid kent maar het is anders maar ook top ๐Ÿ˜‰
Jolanda hofkamp Jolanda hofkamp uit Tilburg schreef op 21 maart 2017 om 18:24:
Al meerdere keren geweest, en altijd is het n geweldige sfeer. Heerlijk dansen lekkere hapjes. Superavond. Gr jolanda๐Ÿ‘
Peggy&Hans Peggy&Hans uit Tilburg schreef op 6 oktober 2016 om 20:02:
Was echt enorm gezellig Sandy. Dank je wel!
Peter Peter uit 's-Hertogenbosch schreef op 5 oktober 2016 om 13:00:
Afgelopen zaterdag, 1oktober, voor de eerste keer naar een back in time party geweest. En dat is ons zeer goed bevallen. Lekkere muziek, gezellige sfeer en goed georganiseerd. Complimenten aan de organisatie. Een volgende keer zullen we er zeker weer bij zijn.
RIANNE RIANNE uit Tilburg schreef op 3 oktober 2016 om 23:16:
Ik werd meegevragen door een vriendin . Ik heb een hele leuke avond gehad. Bij het examenfeestje van mijn dochter viel mij op dat er helemaal niet meer gedanst wordt.Zo jammer .Wat mij meteen opviel is dat echt iedereen op de dansvloer stond.Echt genieten . Ik neem volgende X mijn dochter mee om te laten zien hoe leuk het is om even los te gaan.Super leuk .
Sandra Sandra uit Mill schreef op 25 augustus 2016 om 10:05:
Hee San! Je bent goed bezig met de site, top! En.. aangezien mam t elke x super gezellig vind en er maar over blijft vertellen, ben ik 1 okt ook van de partij!!!! Tot dan!!! ๐Ÿ˜˜
peter peter uit tilburg schreef op 24 augustus 2016 om 14:11:
Mooi een website voor Backintime, kan ik toch wat meer vrienden naar verwijzen, zijn er behoorlijk wat die niks doen met Facebook, maar wel graag dansen op soul hits. bedankt.
Rob Rob uit Utrecht schreef op 22 augustus 2016 om 18:25:
Gert draait geweldige muziek en weet daarom iedereen op de dansvloer te houden. De sfeer is gezellig en een iedereen vermaakt zich prima. Een goede live band zou absoluut een toevoeging zijn zonder afbreuk aan Gert te doen. Ga zo door!
guus guus uit tilburg schreef op 9 augustus 2016 om 20:25:
hoi hoi een zeer geslaagd dansfeest ....goede sfeer en heerlijk eten.... ga er graag naar toe๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Ž๐ŸŽต๐ŸŽต๐ŸŽต
Churly Schwirtz Churly Schwirtz uit Tilburg schreef op 8 augustus 2016 om 15:27:
een echte gezellige aanrader voor iedereen die een sfeervolle avond wilt beleven. Het is inderdaad "Back in Time-Soul" zowel wat de heerlijke muziek betreft die Gert draait en de vele bekende swingende personen van toen.
Byoux Byoux uit Tilburg schreef op 8 augustus 2016 om 13:23:
Gezelligheid dansen en genieten voor jong en oud! Super leuk feestje mag je niet missen!!!!!
Vera Vera uit Tilburg schreef op 8 augustus 2016 om 11:41:
Na jaren een soulavond bij sc t zand te hebben georganiseerd ,Nam jij het stokje in handen Sandy om hier iets mee te gaan doen.Het zijn hele mooie avonden die je organiseert .Het is er gezellig en gemoedelijk.We waren de laatste keer met 5 vrouwen 4 weduw vrouwen en hebben ontzettend genoten gedanst en veel plezier gehad .1 Oktober ben ik zeker weer van de party komt goed .groetjes Vera
Irish Irish uit Tilburg schreef op 7 augustus 2016 om 21:49:
Ben je een danser en hou je van soulmuziek of good oldies dan moet je beslist naar de party gaan van Back in Time. Het is er altijd gezellig. Ben je er een keer geweest dan kijk je uit naar de volgende. Zo leuk. Ga zo door Back in Time ๐Ÿค—
Hanny Hanny uit Mill schreef op 7 augustus 2016 om 21:45:
Op 14 Mei ,16. Ik ging voor het eerst na Back in time . Wat een geweldige avond heb ik beleefd . Heerlijke muziek en een geweldige sfeer, zo super mooie avond gehad . Hoop er 1 okt. weer bij te zijn.
Soumaya Soumaya uit Tilburg schreef op 7 augustus 2016 om 18:14:
Back in Time is een geweldig feest, waarbij je gezellig kan zingen en dansen op gouwe ouwes!
Sheila Sheila uit TILBURG schreef op 7 augustus 2016 om 17:16:
Als je van lekker dansen houdt, dan moet je zeker naar back in time gaan. Tot nu toe naar elke editie geweest en een geweldige avond gehad. Goede muziek, goede sfeer en heerlijke hapjes. Ik ben er de volgende keer weer bij!
Liselotte Liselotte uit Tilburg schreef op 7 augustus 2016 om 16:21:
Super leuke feestjes voor jong en oud! ! ! Lekker dansen iedereen gaat los! Ik ben elke keer van de partij. ๐Ÿ˜„
Translate »